Electroneum gaat de Bitcoin doen vergeten

ElecTroNeum (afgekort ETN) gaat de BiTCoin (afgekort BTC) van zijn troon stoten omdat ETN toegankelijk is voor iedereen

De BiTCoin is inmiddels wereldberoemd. Jij zult vast gehoord hebben dat 1 BiTCoin meer waard is dan een troy ounce (31 gram) goud, dat deBiTCoin de banken buitenspel zet omdat m.b.v. BiTCoin geld overgemaakt kan worden zonder tussenkomst van een bank, en sneller en goedkoper dan een bank. Dat inwoners van landen, waar het economisch/politiek slecht gaat, massaal hun geld van de bank weghalen en omzetten naar BiTCoin.

HELAAS is het niet eenvoudig om BiTCoin te verkrijgen. Jij moet een ingewikkelde lange code, je BiTCoin rekening, zien aan te vragen waarmee je BiTCoin kunt betalen/ontvangen. Vervolgens kun je via bepaalde instanties (BiTCoin wisselkantoren zie www.bitcoinsvergelijken.nl) die om je identificatie vragen BiTCoin kopen met Ideal of een credit card.

Vanaf december 2017 is daar verandering in gekomen. Toen is ElecTroNeum, afgekort ETN gestart. ETN zorgt als eerste ter wereld dat wij met onze mobiele telefoon geheel GRATIS geld kunnen verkrijgen (minen). Met ETN is het net zoals met BTC mogelijk om zonder tussenkomst van een bank, snel, goedkoop en veilig geld over te maken, alleen is het bij ETN veel eenvoudiger dan BTC. Met een smartphone app kunnen wij namelijk ETN verdienen/betalen/ontvangen. Bij BiTCoin moet je in vele cijfers achter de komma rekenen 0,00031 BTC (is +/- 1 EURo). Met ElecTroNeum is net zoals de EURo en de Dollar en vele andere munteenheden met 2 decimalen achter de komma werken, dus de bruikbaarheid van ETN is veel beter dan BTC.LET OP mijn woorden ElecTroNeum zal op den duur meer waard worden dan de BiTCoin.
ETN heeft patent aangevraagd voor het gebruik van cryprovaluta op smartphones. Naast ETN zal de app ook betalingen met andere cryptovaluta gaan ondersteunen.

Verder gaat ETN de gaming wereld opschudden. Zij gaan er voor zorgen dat “gaming geld”, dus geld dat jij in een game verdient, kan worden uitbetaald in ETN. Dat betekent dat jouw “gaming geld”, dat jij normaal gesproken alleen binnen een specifieke game kunt besteden, in andere games kunt gaan uitgeven of omzetten naar “echt” geld zodat jij bijvoorbeeld je dagelijkse boodschappen kunt betalen. Kortom met ElecTroNeum kun jij geld verdienen op je smartphone EN met gamen.

De ETN smartphone app is te downloaden via Google playstore. Zij hebben al 200.000 gebruikers die dagelijks GRATIS ETN cryptovaluta op hun smartphone ontvangen (het zogenaamde minen). Zij verwachten dat eind 2018 meer mensen ETN gebruiken dan BTC.

TIP 1: voer in de ElecTroNeum app mijn code in “4447C9” en jij en ik ontvangen extra ETN.

TIP 2: geef jouw ElecTroNeum code door aan jouw vrienden en familie en jullie ontvangen ook extra ETN.Voor de cryptovaluta beleggers onder ons is het interessant om een kijkje te nemen bij de Exchanges die ETN verhandelen. Zie de website van Coinmarketcap. Gezien het bereik van 2 miljard smartphones wereldwijd waaronder miljoenen mensen zonder bankrekening heeft ETN een gat in de markt gevonden. Tel daarbij op de gaming wereld met zijn miljoenen gamers en de sky is the limit.

Op dit moment is de koers een koopje 0,02 eurocent per ETN. Stel je voor dat 1 ETN over een paar jaar net zoveel waard is als BTC op dit moment 7.000,- euro. Ik adviseer om niet blindelings in ETN te investeren. Doe eerst goed onderzoek naar ETN voordat jij erin belegt.

Denk eraan dat het je geen geld hoeft te kosten om ETN te verkrijgen. De app downloaden en je aanmelden bij ETN is voldoende. Vervolgens start je in de app met minen om GRATIS ETN te ontvangen. Het levert je zo’n 10 ETN per dag op.

Bezoek ook de Facebook pagina van ElecTroNeum daar posten ze regelmatig video’s met updates over de uitrol.

Via Telegram kun je al je vragen over ETN laten beantwoorden, klik op het logo om Telegram te starten:

INTERVIEW MET DE DIRECTEUR VAN ELECTRONEUM (Richard Ells):


LET OP: Investeer nooit in meer cryptovaluta dan jij je kunt veroorloven om te verliezen

3,153 totaal aantal vertoningen, 3 aantal vertoningen vandaag